Шампионската лига се завръща на 7 август - точно 149

...
Шампионската лига се завръща на 7 август - точно 149
Коментари Харесай

Шампионската лига се завръща без куп звезди

Шампионската лига се завръща на 7 август - тъкмо 149 откакто бе прекратена поради пандемията с ковид. Освен че ще се доиграе в скъсен формат и пред закрити врата, шампионатът на богатите обаче няма да може да разчита на куп звезди, които лекуват травми.

Най-големият отсъстващ е нападателят на " Пари Сен Жермен " Килиан Мбапе. Световният първенец получи трамва в десния гален по време на финала за Купата на Франция против " Сент Етиен " и ще бъде отвън терените най-малко три седмици. Така той няма да е на линия за четвъртфиналния конфликт с " Аталанта " на 12 август.
Контузия на Мбапе помрачи следващия успех за ПСЖ Шампионите завоюваха и Купата на Франция
" Манчестър Сити " излиза без Серхио Агуеро в осминафинала-реванш против " Реал " Мадрид на 7 август. Аржентинецът се подложи на интервенция на лявото коляно през юни и няма да се възвърне в точния момент.

И в лагера на испанския първенец има проблеми. Измъчваният от травми през този сезон Еден Азар е надалеч от оптималната кондиция. Плановете на кралския клуб обърка и позитивната проба за COVID-19 на Мариано Диас.

" Атлетико " Мадрид ще опита да в профил " Лайпциг " в четвъртфинала (13 август) без един от най-постоянните си играчи - полузащитникът Томас Партей. Ганаецът е с мускулна контузия.

Считаният за любимец " Байерн " най-вероятно ще бъде без Бенжамен Павар в осминафиналния реванша с " Челси " на 8 август. По същото време, против " Наполи ", " Барселона " ще бъде без Усман Дембеле и Самюел Юмтити, а главоболията на треньора Кике Сетиен са свързани и с контузията на Клеман Лангле.

В новия остарял първенец на Италия " Ювентус " пък ще треперят до последно за Пауло Дибала. Нападателят на " Старата госпожа " получи контузия в прасеца при триумфа с 2:0 против " Сампдория " предходната неделя. Така той е под въпрос за реванша с " Олимпик " Лион на 7 август.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР