Шампионката през 2018 година Анжелик Кербер (Германия) се класира за

...
Шампионката през 2018 година Анжелик Кербер (Германия) се класира за
Коментари Харесай

Кербер на четвъртфинал на "Уимбълдън"

Шампионката през 2018 година Анжелик Кербер (Германия) се класира за четвъртфиналите на Откритото състезание на Англия. Поставената под номер 25 Кербер отстрани 20-ата в схемата Кори Гоф (САЩ) с 6:4, 6:4 за 76 минути. Двубоят стартира с пет следващи пробива, след което немската левичарка задържа за първи път подаването си и дръпна с 4:2, а след това удържа задатъка си, с цел да вземе първия сет. Във втората част Кербер рано поведе с 3:1 и това се оказа решаващо за триумфа.
" Коко е доста надарена млада състезателка и има чудесно бъдеще. Вярвам, че ще има страхотна кариера и съм сигурна, че един ден ще завоюва купата тук. Лично аз се веселя, че още веднъж съм тук. Старая се да се любувам на играта и да покажа най-хубавото от себе си ", разяснява Кербер. Следващата й съперничка ще бъде номер 19 Каролина Мухова (Чехия), която за втори следващ път доближи до четвъртфиналите. Мухова се оправи с 30-ата сложена Паула Бадоса (Испания) със 7:6(6), 6:4. 

Чехкинята навакса закъснение от 2:5 гейма в първата част, а по-късно и от 2:5 точки в тайбрека, като избави и сетбол при 5:6. Във втората част Мухова осъществя основен пробив в десетия гейм за крайния триумф.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР