Шампионката по борба Биляна Дудова ще може отново да спортува,

...
Шампионката по борба Биляна Дудова ще може отново да спортува,
Коментари Харесай

Биляна Дудова ще може отново да спортува

Шампионката по битка Биляна Дудова ще може още веднъж да спортува, не е наранено нищо от двигателната интензивност на лявата ѝ ръка. Това сподели пред публицисти началникът на Хирургичното поделение доцент Антоний Филипов по време на брифинг във връзка случая с трикратната европейска шампионка по битка Биляна Дудова, съобщи „ Фокус “.
„ На 21 май сред 20.00 и 21.00 часа беше докарана пациентка на 21 години с порезна рана в лява подмишница, без засягане на съдов нервозен парвеню и на магистрални кръвоносни съдове “, съобщи доцент Антоний Филипов. Той уточни, че раната е била с отминалост най-малко 10-15 часа. „ Раната беше обработена хирургично, на идващия ден беше още веднъж превързана. По-рано през днешния ден тя беше изписана “, уточни лекарят.
Началникът на Хирургичното поделение акцентира, че няма никаква заплаха за живота на пациентката. „ Не е наранена интервацията, мускулатурата или каквото и да е от двигателната интензивност на лявата й ръка “, заяви още лекарят.
Доц. Филипов уточни, че след зарастването раната няма да ѝ пречи да спортува по никакъв метод. По думите на лекаря, предвид на мястото където е пострадването, пациентката е извадила шанс, че се е разминала леко. Той означи, че Биляна към този момент се усеща добре и няма никакви терзания от нейна страна.
„ Имахме желание да извикаме психолог, само че Българската федерация по битка избра да работи с техен, за това от тук нататък те ще имат отношение по този въпрос “, сподели доцент Филипов.
Припомняме, че по-рано през днешния ден Българската федерация по битка заяви, че трикратната европейска шампионка по битка е потърпевша през вчерашния ден. Тя е с прорезна рана, на ръката, получена при самонараняване в миг на афект. Самата Биляна не разкрива съответната причина за случая, а единствено добавя, че е персонална и отхвърля да разяснява детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР