Шампионатът в Серия А може отново да бъде прекъснат заради

...
Шампионатът в Серия А може отново да бъде прекъснат заради
Коментари Харесай

Отново спират мачовете в Италия?

Шампионатът в Серия " А " може още веднъж да бъде пресечен поради повишения брой нови случаи на инфектирани с COVID-19. Според Corriere della Sera конкуренцията може да бъде прекратена за две седмици. Това е една от вариантите, които ще разискват шефовете на италианския футбол взаимно с локалните управляващи.

През идната седмица по този начин или другояче има пауза във вътрешните шампионати поради мачовете на националните тимове. Това значи, че на този стадий може да бъде отсрочен единствено кръгът от идния уикенд.

От Дженоа към този момент оповестиха, че желаят отсрочване на мача с Торино в събота поради 14 нови случая на болни от ковид в клуба. Казусът се усложнява поради обстоятелството, че в неделя Дженоа игра с Наполи, като към оня миг към този момент имаше двама играчи на " грифоните ", които са били инфектирани. Днес всички състезатели, треньори и чиновници на неаполитанците ще бъдат тествани. Резултатите ще станат ясни на следващия ден. Нова серия проби ще бъде извършена в петък. Ако има заболели и измежду футболистите на Дженаро Гатузо, е сложено под въпрос и провеждането на конфликта с Ювентус, който е плануван за неделя от 21:45 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР