Шампионът в тежката категория на професионалния бокс във версия WBC

...
Шампионът в тежката категория на професионалния бокс във версия WBC
Коментари Харесай

Фюри пак се крие от Усик, британецът анонсира край на кариерата

Шампионът в тежката категория на професионалния бокс във версия WBC Тайсън Фюри за следващ път анонсира, че е напът да постави завършек на професионалната си кариера.

35-годишният британец, известен с прозвището Цигански крал, съобщи, че е изтощен от бокса и желае да си почива. Той стори това месец преди планувания си мач със звездата от смесените бойни изкуства Франсис Нгану.

" Приключих с бокса, свършено е. Направих всичко допустимо в този спорт, завоювах всички пояси. Какво повече може да реализира? ", сподели Фюри в отговор на въпрос за бъдещите си проекти.
 Тайсън Фюри назова Джошуа
Тайсън Фюри назова Джошуа " боксова круша " и " клошар "

Британецът не си поплюва с думите

Фюри не за първи път афишира завършек на кариерата си. Той към този момент стори това напролет на предходната година. През лятото размишления и стартира договаряния за мач с Антъни Джошуа, които пропаднаха. В последна сметка той се боксира с Дерек Чисора през декември и го нокаутира в 10-ия рунд.

Думите на Фюри идват на фона на информациите за готвен съединителен мач с украинеца Александър Усик, като спечелилият ще грабне поясите на WBA, WBO, IBF, IBO и WBC. 

Самият Фюри е казвал, че подобен мач ще има единствено при неговите финансови условия.

" Кога съм казвал, че желая да съм безспорен първенец? ", сподели наскоро той. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР