Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън

...
Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Слушайте Борис и си стойте вкъщи!

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри насочи обръщение към своите почитатели в обществените мрежи. В миг на пандемия поради разпространяването на ковид по света, боксьорът посъветва всички да съблюдават напътствията на английския министър председател Борис Джонсън, който към този момент разгласи по-строги ограничения в страната.
Вижте тази обява в Instagram.
TYSON FURY ADDRESSES THE NATION.

Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на Мар 23, 2020 в 2:16 PDT

" Надявам се, че всички сте добре, в сигурност сте, у дома и не разпространявате вируса. След като изслушах премиера, няма подозрение, че става дума за нещо съществено. И вие би трябвало да постъпите по този начин. Да преборим този вирус дружно - като народ, като семейство, като тим. Най-доброто нещо, което може да извършите, е да не заразявате другите. Останете у дома! Много, доста значимо е! Слушайте Борис и си стойте у дома! ", споделя Фюри в малко видео в обществените мрежи.

Боксьорът би трябвало да се приготвя за третия си мач против Дионтей Уайлдър. Очакваше се срещата да се състои през лятото на 2020 година, само че, поради обстановката в международен мащаб, може да бъде изместена за по-късен стадий.

Регистрираните инфектирани с ковид във Англия са над 6600. Властите в страната не позволяват събирането на повече от двама души на публични места и предложиха на хората да останат по домовете си.
Англия вкарва строги ограничения за ограничение на ковид Премиерът Борис Джонсън съобщи, че хората би трябвало да стоят в домовете си
bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 202 1 3 3 Света 386932 8150 16747 102393 Заразени* Нови Починали България 202 1 3 Света 386932 8150 16747
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР