Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей

...
Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей
Коментари Харесай

Уайлдър се закани: Ортис ще издържи три рунда или по-малко

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър предсказва тотална доминация в идния боксов мач на 3-ти март в Бруклин, Ню Йорк против непобедения кубинец Луис Ортис.

Двубоят с Ортис, който има професионален връх от 28-0 с 24 нокаут, се смята за най-големият тест в кариерата на "Бронзовия бомбардировач ".

"Това ще е една от най-големите срещи в моята кариера. Ортис има репутацията на рисков конкурент, само че аз в никакъв случай не съм се страхувал от него. Поради тази причина желаех да се удрям с него. Много хора го заобикалят, даже първенци, само че аз съм същинският първенец и желая да се възползвам от опцията да го нокаутирам ", съобщи Дионтей Уайлдър.

Той въпреки всичко чака Луис Ортис да изкара малко повече време на кръга от Стивърн - само че не доста повече.

"Хората ме питат в кой рунд ще го нокаутирам и аз на всички места виждам тройки. Тази година е магическа за мен. Тази година навършвам 33. Така, че виждам тройки на всички места. Смятам, че той ще издържи три рунда или по-малко, може би по-малко. Всичко зависи от това по какъв начин се усещам ", добави американецът.

Уайлдър и Ортис трябваше да се изправят един против различен в Ню Йорк на 4-ти ноември, само че кубинецът бе махленски в приложимост на допинг и борбата сред двамата пропадна.

Изненадващо за всички, обаче, на Луис Ортис не му беше наложена сериозна глоба и той се размина единствено с санкция от 25,000 $, което спомогна и за толкоз бързото пренасрочване на дуела сред двамата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР