Шампионът на WBA в лека категория Хорхе Линарес (44-3) полага

...
Шампионът на WBA в лека категория Хорхе Линарес (44-3) полага
Коментари Харесай

Линарес: Имам всичко необходимо, за да победя Ломаченко

Шампионът на WBA в лека категория Хорхе Линарес (44-3) поставя последни старания в подготвителния си лагер преди дълго чаканата среща с украинската суперзвезда Васил Ломаченко, която ще се състои на 12-ти май в "Медисън Скуеър Гардън ", Ню Йорк.

По време на последната си подготвителна сесия Линарес съобщи, че е добавил доста умения към арсенала си и е упражнявал доста нови тактики, което го кара да се усеща убеден преди идната среща с Ломаченко.

"Всеки ден упражнявам нещо ново, което да ми помогне да победя Васил Ломаченко. Той е доста добър, бърз и прецизен боксьор. Ломаченко има доста положителни качества, само че няма такова нещо като съвършен боксьор ", съобщи Линарес.

32-годишният Линарес се усеща на върха на кариерата си. Венецуелецът е в серия от 13 следващи победи и счита, че в този момент е точното време за дуел с някого от калибъра на Ломаченко, който пък, от своя страна, ще се опита да стане първенец в три теглови категории.

Линарес за последно се би през януари, когато надви над Мерсито Геста посредством съдийско решение в Ингълууд, Калифорния. Тогава той завоюва много спестовно, само че Линарес знае, че ще са му нужни доста повече старания, с цел да победи двукратния олимпийски първенец.

"В кариерата си имам три загуби, само че постоянно съм се изправял и съм продължавал. Вече имам седем или осем отбрани на купата. Идеята е да продължа да работя настойчиво и да давам най-хубавото от себе си. Сега работя двойно или тройно повече, в сравнение с за срещата ми с Мерсито Геста, тъй като това е опцията, за която мечтаех. Защо да изгубя този късмет, когато имам всички належащо, с цел да победя Ломаченко ", приключи Линарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР