Шампионът на Италия Милан спечели много мъчни три точки при

...
Шампионът на Италия Милан спечели много мъчни три точки при
Коментари Харесай

Милан измъкна трите точки под носа на Специя, Жиру с проява като Десподов

Шампионът на Италия Милан завоюва доста мъчни три точки при семейството си на Специя. „ Росонеите “ победиха с 2:1 Специя на „ Сан Сиро “ и към този момент са втори в класирането с 29 точки – шест зад водача Наполи. За „ орлетата “ близо половин час игра българският защитник Петко Христов. Лигурийци остават на 17-о място с 9 пункта.

Тео Ернандес откри за първенците в средата на първата част, а юношата на „ червено-черните “ и наследник на легендата Паоло Малдини – Даниел, изравни в 59-ата с прекрасен фалцов удар.

Победата за миланския гранд донесе Оливие Жиру минута преди края, когато с акробатично осъществяване засече ужасно центриране на Сандро Тонали. Преди това в срещата бе анулиран още по-красив гол на италианския халф от отдалеченост.

При насладата си от гола Жиру не помни, че има жълт картон, смъкна своята фланелка и изцяло естествено получи втори жълт и надлежно червен картон.

Двубоят ще може да порследите минута по минута на Gong.bg

Преди да са минали и 60 секунди от дуела Ориги опита удар, само че не бе прецизен. Седем-осем минути по-късно Леао изведе Ориги на добра позиция, само че белгиецът стреля едва и не затрудни изключително Драговски.

Само няколко офанзиви по-късно Раде Крунич разтресе една от гредите на лигурийската врата с доста мощен удар от границата на пеналта. Топката отново се оказа у състезател на Милан, който центрира доста добре към Диас, само че за трети път Драговски се оправи чудесно. Полякът продължи да демонстрира феноменалния си инстикт и в идващите дейности, като отрази отдалечен изстрел на Месиас. Гостите демонстрираха зъби посредством някогашния състезател на Милан Матиа Калдара, който засече с пета центриране от корнер, само че право в ръцете на Татарушану.

В 22-ата минута Драговски бе беззащитен. Тео Ернандес овладя по страховит метод на гърди подаване на Бенасер и със мощен удар от близко разпечата вратата на " орлетата ". Попадението дълго бе гледано посредством ВАР, само че не бе открита неправда.

⏱️ 21'
GOOOOAAAL! What a ball, what a finish!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР