Шампионът на България по волейбол Нефтохимик 2010 се раздели със

...
Шампионът на България по волейбол Нефтохимик 2010 се раздели със
Коментари Харесай

Стефан Иванов вече не е играч на Нефтохимик 2010

Шампионът на България по волейбол Нефтохимик 2010 се раздели със Стефан Иванов. Това оповестиха в формалния уебсайт на клуба. Бургазлии и 26-годишният посрещач разтрогнаха контракта си по взаимно единодушие.

" Иванов бе преследван от контузии, като последната бе травмата в коляното, поради която стана наложителна интервенция. При установяването на казуса не се знаеше какъв брой време би отсъствал Стефан при възможната хирургическа намеса.

198-сантиметровият Иванов не е играл за „ нефтохимиците “ от средата на ноември. Първият мач, който пропусна, бе гостуването на ЦСКА.

В този дуел, изгубен след това с 0:3, за носителите на купата дебютира новопривлеченият тогава посрещач Бранимир Грозданов, който в този момент се възвръща от мускулно разтежение.

Преди Стефан бургаският отбор се раздели с различен посрещач – словака Марсел Лукс, който също имаше малшанса постоянно да бъде контузен.

Вчера Нефтохимик взе още една „ четворка “ в лицето на Розалин Пенчев, играл за последно в Хебър. Другите на този пост са един от знаците на отбора Георги Петров и Виктор Недялков ", гласи известието на Нефтохимик в формалния им уебсайт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР