Шампионът на България по плажен футбол МФК Спартак Варна стартира

...
Шампионът на България по плажен футбол МФК Спартак Варна стартира
Коментари Харесай

Шампионът по плажен футбол МФК Спартак започна подготовка

Шампионът на България по плажен футбол МФК Спартак Варна започва своята подготовка за новия спортно-състезателен сезон, в който на отбора следва присъединяване в най-силния клубен шампионат на Европа – Шампионската лига, шампионата на страната, както и в редица други шампионати през годината.

Играчите на тима се събраха на плажната линия във Варна, където ще протече главната част от подготвителния развой на отбора. Предсезонната подготовка на МФК Спартак ще премине в три стадия, първият от които ще бъде съсредоточен върху физическото положение и кондиция на играчите. В клуба са получени и няколко предложения за присъединяване в интернационалните шампионати.

Първото попълнение в редиците на отбора е бранителя Костадин Иванов, а единствения, който ще се готви по обособена стратегия е възстановяващият се от интервенция Иван Мартинов.

МФК Спартак записа извънредно сполучлив сезон през 2017 година, когато с изключение на, че още веднъж завоюва купата на страната без да загуби нито една среща в шампионата, записа и най-хубавото класиране на български тим в Шампионската лига. Тимът се показа мощно и в други съревнования, откакто завоюва трофеяв първия интернационален шампионат във Варна и приключи на второ място в мощната конкуренция в румънския град Дева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР