Шампионът Лудогорец загуби шокиращо на старта на сезона в Ефбет

...
Шампионът Лудогорец загуби шокиращо на старта на сезона в Ефбет
Коментари Харесай

Крумовград - Лудогорец 3:1: Шампионите от Разград с шокираща загуба на старта на сезона в Efbet лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Шампионът " Лудогорец " загуби шокиращо на старта на сезона в Ефбет лига, откакто позволи проваляне с 1:3 от новака " Крумовград ". Двубоят се игра въз основата на " Ботев " (Пловдив) в Коматево и беше белязан от едва показване на отбора от Разград. С три точни удара " Крумовград " съумя да стигне до три гола, като се възползва от доста неточности на " Лудогорец ".

Божидар Кацаров откри за " Крумовград " с шестата минута, а в 17-ата се разписа Александър Колев. " Лудогорец " върна едно попадение в края на първата част, когато Доминик Янков вкара с удар отдалеко. В 68-ата минута обаче Мартин Сораков се означи на празна врата след доста груба неточност на стража на първенците Симон Слуга.

Силен мач направи вратарят на " Крумовград " Янко Георгиев, който се регистрира с девет спасявания. Домакинът на дуела насочи четири точни удара и с три от тях стигна до гол. Загубата е втора за " Лудогорец " в границите на няколко дни, откакто отборът отстъпи против Балкани в квалификациите на Шампионската лига. В сряда идната седмица първенците посрещат първенеца на Косово в мач-реванш в евротурнирите.

И трите гола на " Крумовград " паднаха след груби неточности в отбраната на зелените. При първият Кацаров беше изтърван след корнер, а по-късно трима от гостите не се ориентираха при пас в вероятност към Колев. Третото попадение пристигна, откакто Слуга уцели футболист на домакините, топката отиде в Сораков и той вкара на празна врата.

След паузата " Лудогорец " направи редица пропуски - най-сериозните от Спас Делев и Кирил Десподов.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР