Шампионът Лудогорец се класира без проблеми за четвъртфиналите на Купата

...
Шампионът Лудогорец се класира без проблеми за четвъртфиналите на Купата
Коментари Харесай

Лудогорец изхвърли Септември с класика

Шампионът Лудогорец се класира без проблеми за четвъртфиналите на Купата на България след победа С 3:0 като посетител над водача във Втора лига Септември. На стадиона в квартал " Драгалевци " гостите от Разград стигнаха до класическия триумф с голове на румънеца Козмин Моци (10), поляка Якуб Швиерчок (19) и конгоанеца Мавис Чибота (56 от дузпа).

Домакините пробваха да бъдат равностойни, само че даже и против запасите на " орлите " не съумяха да се опълчват. Повечето от титулярите на първенеца получиха отмора от наставника Станислав Генчев. Той остави на пейката националния вратар Пламен Илиев и контузения Антон Недялков,

само че пусна в игра 4-ма българи - " замразеният " Светослав Дяков, Станислав Манолев, Георги Терзиев и крилото Димо Бакалов.

Септември имаше няколко положения за попадение, само че съумя да стигне единствено до две греди на Спас Георгиев (38) и Владимир Николов (54). Моци бе изведен от капитана Дяков в наказателното поле и простреля вратаря Валентин Галев. После Георги Русев се подхлъзна и подари топката на Стефан Баджи, който изведе Швиерчок на чиста позиция. През втората част Сисиньо беше настъпен в наказателното поле от Юлиян Попев и съдията свири дузпа. От 11-те м Чибота оформи класиката. До края пропуски направиха Шверчок на два пъти и Дан Битон.

„ Загубихме тъй като получихме 3 гола, само че доста съм удовлетворен от старанието на футболистите. Опитваме се да вършим това, което работим през цялата година. При 2-3 неточности Лудогорец се възползва. Нашите футболисти още ще би трябвало да се учат да стигнат Лудогорец “, означи треньорът на Септември Милен Радуканов. " Мисля, че никой тим в България не е правил преса на Лудогорец от навън. Радостен съм, че се противопоставихме. Чисто футболно имахме забавни неща ", добави той.

„ Искам да поздравя домакините, че бяха основали условия за игра макар снега, който падна предходния ден. Ние сме тим, който обича да играе футбол, а през днешния ден теренът беше в положение за мач. Когато играем с тим от Втора лига, може да има подценяване, по тази причина говорихме доста преди дуела. Добре е, когато успееш да отбележиш гол рано, това изнервя съперника, удовлетворен съм, че успяхме да вкараме, с цел да улесни по-късно срещата. Доволен съм от всички, при нас няма титуляри и запаси. Септември се пробваха да играят атакуващо, не се бяха прибрали. Оставяха ни и пространства. Във всеки един мач играем за победа, уповавам се в събота да я реализираме и против Черно море, само че преди този момент би трябвало да се възстановим”, съобщи треньорът на " орлите " Станислав Генчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР