Шампионът и лидер в класирането Хебър Пазарджик се класира на

...
Шампионът и лидер в класирането Хебър Пазарджик се класира на
Коментари Харесай

Хебър отнесе Дунав и е на полуфинал за Купата на България

Шампионът и водач в класирането Хебър Пазарджик се класира на полуфинал в шампионата за Купата на България, откакто реализира чиста победа над Дунав Русе с 3:0 (25:13, 25:18, 25:18). Мачът бе от финалния шампионат в зала "Младост " в Бургас. Отборът на треньора Камило Плачи чака в идващия конфликт спечелилия от мача сред Деа Спорт Бургас и ЦСКА София, който се чака да бъде доста по-оспорван.

Хебър направи добра подготовка, като в нито един миг не бе заплашен от противника си. В първия гейм отборът от Пазарджик направи серия от няколко следващи точки, с цел да затвори частта с 25:13.

Дунав подвигна малко равнището във втория гейм, само че това му оказа помощ единствено да стигне до 18 точки. Същото се повтори в третата част, приключила 25:18, с която Хебър затвори и мача.

Най-резултатен за Хебър бе Брадли Гънтър, който приключи с 15 точки, 10 за триумфа добави Виктор Йосифов. За Дунав най-ефективен бе Стефан Иванов с 11 точки.

"Доволен съм най-много от резултата, тъй като първата среща постоянно е сложна. Играхме добре на блок, да, само че бяхме слаби при контраофанзива и би трябвало да подобрим представянето си в този детайл. Купата ще завоюва те този тим, който е най-хубав на хартия, а този, който играе най-добре през тези 3 дни. Паузата от 1 месец е свалила равнището при всички тимове ", разяснява след триумфа треньорът на Хебър Камило Плачи.

"Жалко, че тимовете на ЦСКА и Левски имат здравословни проблеми и по този начин се губи от блясъка на финалния шампионат ", сподели един от водачите на отбора Теодор Салпаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР