Шакира е по-щастлива от всякога и с пълна сила се

...
Шакира е по-щастлива от всякога и с пълна сила се
Коментари Харесай

Шакира: Кариера ми се подобри след раздялата с Пике, той ме дърпаше назад

Шакира е по-щастлива от всеки път и с цялостна мощ се любува на моминския живот. В ново изявление пред Зейн Лоу за Apple Music 1 изпълнителката приказва намерено за живота си като самотна майка и по какъв начин напускането на Барселона за сметка на Маями ѝ е помогнало да усъвършенства изкуството си. 
Прочетете още
Докато се пробва да бъде подкрепяща другарка на някогашния си Жерар Пике, с който имаше връзка 11 години преди раздялата през 2022 година, и да отглежда двамата им синове Милан и Саша, Шакира е изпитвала компликации да откри точния баланс в живота си. 

" Беше нещо като връзка, основана на любов-омраза, тъй като всякога, когато влизах в студиото да свърша работата си, се провалях.  Имах възприятието, че оставям фамилията си на назад във времето. Имаше моменти, в които в действителност не се любувах на процеса. Чувствах виновност. Чувствах се разпокъсана “, споделя колумбийката. 

Сега, когато децата ѝ към този момент са пораснали и живеят с нея в Маями, нещата са доста по-различни, макар че в този момент може да наподобява по-трудно, тъй като Шакира се грижи сама за Саша и Милан, които разчитат на нея за всичко. Казва, че като самотна майка, няма брачен партньор, който да ѝ оказва помощ в домашните отговорности, възпитанието на момчетата или пък с учебните им занимания. Макар да звучи мъчно, Шакира е безапелационна, че  музикалната ѝ кариера се е подобрила след раздялата с Пике

" От една страна е добре да нямаш брачен партньор, тъй като това ме дърпаше обратно. Сега желая да работя. Искам да пиша песни. Искам да върша музика. Това е крещяща потребност, която не съм изпитвала преди ", споделя певицата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР