Шакира беше принудена да отмени част от концертите в световното

...
Шакира беше принудена да отмени част от концертите в световното
Коментари Харесай

Шакира отмени част от турнето си заради проблеми с гласните струни


Шакира беше принудена да анулира част от концертите в международното си турне поради проблеми с гласните струни.

Колумбийската певица анулира две шоута в Париж и други две в Белгия, както и концерт в Амстердам по разпореждане на докторите си, оповестиха в изказване уредниците. В сряда звездата анулира откриващия турнето „ El Dorado World Tour “ театър в Кьолн, като увери феновете си, че ще има нови дати във всички страни.

„ Шакира е доста смутена от това, че няма да се срещне с феновете си и благодари за цялата поддръжка, която те й дават в този сложен интервал “, се споделя в текста.

Очаква се турнето на певицата да стартира от френския град Монпелие идващия четвъртък, след което да продължи с няколко концерта в Испания.

Тази седмица певицата, чието положение се прави оценка на 260 млн. евро, се оказа част от изтеклите документи за офшорни сметки на богатите и известните „ Paradise Papers “. Според Международния консорциум на проверяващите журнали, които направиха разкритията, тя е избегнала заплащане на налози като е показала за собствен непрекъснат адрес Бахамите и е трансферирала правата за своите песни на компании в Малта и Люксембург. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР