Сглобката ни докара спокойствие. Има скандали, но засега върви добре.

...
Сглобката ни докара спокойствие. Има скандали, но засега върви добре.
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Сглобката ни докара спокойствие! Това е най-доброто, което може да се случи

Сглобката ни докара успокоение. Има кавги, само че към този момент върви добре. Това сподели в предаването „ 120 минути “ политическият анализатор Нидал Алгафари.
За положително или за неприятно, съгласно мен множеството решения не се вземат от самите тях, а под давлението на нашите съдружници и сътрудници, съобщи Алгафари.
Този брак, който се случва сега, считам че е за положително. Това е най-хубавото, което може да се случи вместо да вървим на нови избори, добави политическият анализатор.
Много е комплицирано да се разяснява по-късно, което се случи с избора на новите конституционни съдии, сподели пиар специалистът и политически анализатор Арман Бабикян.
Той дефинира като „ селски тарикатлък “ от страна на ръководещото болшинство заобикалянето на решението на Конституциония съд и гласуването в Народното събрание мандатът на съдиите да е 9 вместо 7 години.
Борисов трябваше да направи кабинет като победител на изборите, а не държавното управление да се прави с мандата на вторите, акцентира Бабикян.
Десните гласоподаватели схващат, че макар споровете, това е най-хубавото, което може да се реализира сега. Тази страна по някакъв метод би трябвало да живее. Към момента няма друга опция, също така, което направи българският гласоподавател – не даде опция на нито една партия да е сама във властта. Това е единственият метод да се наблюдават и да се управляват един различен, разяснява Нидал Алгафари.
Откога да се върви на избори е нещо неприятно, а да се одобряват кражбите – нещо положително, съобщи Арман Бабикян.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР