Сезонът в Националната баскетболна асоциация ще бъде подновен със сблъсък

...
Сезонът в Националната баскетболна асоциация ще бъде подновен със сблъсък
Коментари Харесай

НБА се завръща с обещаващо дерби

Сезонът в Националната баскетболна асоциация ще бъде възобновен със конфликт сред двата най-силните тима в Западната конференция от началото на постоянния сезон, оповестиха от Лигата тази нощ.

Дербито на Лос Анджелис сред Ел Ей Лейкърс и Ел Ей Клипърс ще бъде вторият дуел от програмата за деня на 30 юли, когато най-популярното баскетболно състезание в света ще бъде възобновено. Преди това в първия мач от рестарта на сезона ще се срещнат отборите на Юта Джаз и Ню Орлийнс Пеликанс.

Остатъкът от постоянния сезон и всички мачове от плейофите ще се изиграят в три зали в Орландо, щата Флорида, като новият първенец на НБА би трябвало да бъде избран не по-късно от 13 октомври. Двубоите от постоянния сезон би трябвало да приключат на 14 август, а идващите два дни са непокътнати за плейофи сред тимовете на осмо и девето място в двете конференции, в случай че разликата сред тях е по-малка от четири мача. Плейофите започват на 17 август.

Съкратеният формат на остатъка от постоянния сезон значи, че към този момент шест тима на Изток (Милуоки, Торонто, Бостън, Маями, Идиана, Филаделфия) и още толкоз на Запад (Лейкърс, Клипърс, Юта, Денвър, Оклахома Сити Тъндър, Хюстън) са с обезпечени места в плейофите. Това значи, че три тима (Бруклин, Орландо, Вашингтон) ще си оспорват две места в Източната конференция, а други седем отбора (Далас, Мемфис, Портланд, Ню Орлийнс, Сакраменто, Сан Антонио, Финикс) ще се борят за двете места на Запад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР