Сезонът на коледните партита съвсем скоро започва, а с него

...
Сезонът на коледните партита съвсем скоро започва, а с него
Коментари Харесай

25 шопинг находки за бляскави парти вечери от черния петък във Fashion Days

Сезонът на коледните празненства напълно скоро стартира, а с него ни чакат доста и вълнуващи празненство вечери, в които shine и sparkle ще са измежду най-често срещаните думи във връзка с дрескода. Това е идеалното опрощение да облечем най-бляскавите си облекла и аксесоари и да честваме с сътрудници, другари и обичани хора. И в случай че вие към момента нямате нещо толкоз shine в дрешника си, то ние ви потапяме в днешната ни зашеметяваща селекция от шопинг находки от във, който към този момент започва. Идеалният миг да се сдобиете с нещо изтънчено от премиум бранд, инвестиция, която постоянно си заслужава.

Пайети обсипват рокли, блузи, поли, панталони, ревери на сака, обувки, чанти и като че ли в никакъв случай не са допълнително. Напротив в последно време street style вдъхновенията ни демонстрират, че една пола с пайети в композиция с бяла риза и ботуши може да бъде носена даже и в всекидневието ни и няма потребност от специфичен мотив да я извадим от дрешника си. Но пък през идващите два месеца ще имаме задоволително мотиви за това. Със сигурност роклите ще бъдат най-силния обект на предпочитание, само че пък от време на време блестящ панталон с топ или блейзър, носен на голо, може да бъде не по-малко гръмък тоалет за особено събитие.

Но в случай че не ви се носят пайети, металическите отражения също са добра опция, даже и добавяйки дребна чанта в златисто или сребристо към семпла дребна черна рокля. Подобен блестящ акцент могат да слагат и обувките, които могат да бъдат в ослепителен цвят за още по-забележително наличие. Изящни бижута, пухкави палта за фините рокли, каубойските ботуши също допълват стайлинга за празненство вечерите, тъй като всеки подробност е значим. Но не по-малко е значимо положителното въодушевление, а с тези находки, които ще видите в галерията ни през днешния ден, то сигурно ще бъде такова. Защото всички имаме потребност от малко повече искра.

Кампанията е годна за посочените „ Black Friday " селекции и се организира в интервала от 7:00 ч. на 6.11.2023 година до 12.11.2023 година или до привършване на наличните количества. Някои продукти са с остатъчни бройки.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР