Севернокорейският лидер Ким Чен Ун приключи годината с нови заплахи

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун приключи годината с нови заплахи
Коментари Харесай

Всеки момент може да избухне война на Корейския полуостров

Севернокорейският водач Ким Чен Ун завърши годината с нови закани за нуклеарна офанзива против Сеул. Той издаде заповед за струпване на боен боеприпас, с цел да се приготви страната за война на полуострова, която може да " избухне всеки миг “, оповестиха държавните медии.
Прочетете още
Ким разкритикува Съединени американски щати по време на дълга тирада в края на 5-дневната партийна среща, която дефинира решенията за военна, политическа и икономическа политика на страната му за 2024 година На срещата бяха оповестени проекти за по-нататъшно военно развиване през идната година. Включително изстрелване на още три шпионски спътника, създаване на безпилотни дронове и развиване на качества за електронна война, както и подсилване на нуклеарните и ракетните сили.

Севернокорейският водач упрекна Съединени американски щати, че съставляват „ разнообразни форми на военна опасност “ и подреди на въоръжените си сили да поддържат „ мощна дарба за реагиране на война “. На срещата бе установено, че „ война може да избухне на Корейския полуостров когато и да е заради безразсъдните ходове на враговете за навлизане в КНДР “, съобщи Нова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР