Севернокорейският лидер Ким Чен-ун каза, че Русия ще надделее в

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун каза, че Русия ще надделее в
Коментари Харесай

Ким вярва в победата на Русия над империалистите

Севернокорейският водач Ким Чен-ун сподели, че Русия " ще надделее " в битката си " империалистите ", цитира думите му държавната осведомителна организация KCNA във вторник - в деня, в който Русия празнува успеха на хитлеристка Германия през Втората международна война.

Северна Корея построи по-тесни връзки с Кремъл и поддържа Москва, след съветското навлизане в Украйна предходната година, в това число анексирането на украински територии, което множеството членове на Организация на обединените нации осъдиха като нелегално.

" Изпращаме топли пожелания към Вас, съветската войска и народа на Русия за тяхната свещена битка за опазване на международния мир ", цитира организацията думите на Ким в писмо до съветския президент Владимир Путин.

Ким също поздрави Путин за годишнината от Деня на успеха във вторник, който отбелязва провалянето на нацистка Германия през 1945 година, като сподели, че Русия ще продължи да пази своята " автономност " и " стабилността на района ".

На 30 март азиатски издания писаха, че. Според съветски коментатори обаче това може да стане единствено със единодушието на Китай.

На 22 декември, че въоръжава частната наемническа армия " Вагнер " на Евгений Пригожин. тези обвинявания.
 КНДР подлага на критика Съединени американски щати за танковете, изпратени на Украйна
КНДР подлага на критика Съединени американски щати за танковете, изпратени на Украйна

Отрече да оказва помощ военно на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР