Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е поискал от ръководството на армията

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е поискал от ръководството на армията
Коментари Харесай

Ким Чен-ун разпореди постоянна бойна готовност за армията

Севернокорейският водач Ким Чен-ун е изискал от управлението на армията да ускори практиката за осъществяване на военни учения в условия, оптимално близки до бойните дейности в актуалната война, заяви Корейската централна телеграфна организация (ЦТАК).

" Другарят Ким Чен-ун сложи програмна задача: за изцяло подсилване на боеспособността на цялата войска би трябвало да се организират по-интензивно военни учения, като преди всичко в дневния ред се сложи непрекъснатото проучване и използване на действителни и научно обосновани способи за реализиране на оптималната успеваемост на действителното полесражение в сходство с условията на актуалната война ", се споделя в изказване на организацията.

Ким Чен-ун направи изказването след приключването на обучение на въздушно-десантните сили на Корейската национална войска, на което участва дружно с щерка си.

" Другарят Ким Чен-ун още един път акцентира , че главната задача на армията е и първа, и втора, и трета - да се приготви за война " , цитира ЦТАК думите на президента.
 CSIS: Повече от 2,5 милиона муниции са превозени от Северна Корея до Русия
CSIS: Повече от 2,5 милиона муниции са превозени от Северна Корея до Русия

Кремъл гради нови хранилища за муниции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР