Северноирландският рефер Арнолд Хънтър пострада, след като бомбичка, хвърлена от

...
Северноирландският рефер Арнолд Хънтър пострада, след като бомбичка, хвърлена от
Коментари Харесай

Сигнална ракета рани съдия на мач в Лига Европа

Северноирландският рефер Арнолд Хънтър пострада, откакто бомбичка, хвърлена от публиката по време на дуел от втория квалификационен кръг в Лига Европа , падна тъкмо до него.

Главният арбитър, който управлява мачове в локалната лига, получи здравна помощ на игрището и не съумя да довърши оставащите няколко минути на срещата сред Университатя Крайова и Хонвед. Сигнална ракета, хвърлена от трибуните, падна наоколо до Хънтър, преди той да бъде ударен от предмет, съгласно информациите – запалка.


Инцидентите станаха след меле сред играчите на двата тима. Линейка дойде неотложно на терена, с цел да помогне на потърпевшия съдия. Двубоят бе преустановен за повече от 30 минути преди заключителната част от равенството 0:0.

Четвъртият арбитър приключи мача, а румънският състав стигна до триумфа след 3:1 при осъществяването на дузпи. Сайтът на унгарците дефинира сцените като „ неприемливи “ и „ скандални “, като добави, че дуелът в трябвало да бъде спрян и доигран в различен ден. УЕФА ще изчака за съдийския отчет след края на срещата, преди да вземе дефинитивно решение.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 1 август  Университатя Крайова 3:1краен резулат  Хонвед Будапеща
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР