Северна Македония се нуждае от преосмисляне на външната си политика,

...
Северна Македония се нуждае от преосмисляне на външната си политика,
Коментари Харесай

Лидерът на македонската Левица: Сръбският пример е алтернатива на ЕС

Северна Македония се нуждае от преосмисляне на външната си политика, в която Европейският съюз към този момент да не е единствена опция. Има доста други вероятни разновидности за развиване, един от които е " сръбският образец ". Има доста начинания, единствено затвореното схващане не ги вижда. Един разсъдък, който е европейско фундаменталистки и заплатен от Сорос, не може да види това.

Това сподели водачът на македонската парламентарна партия " Левица " Димитър Апасиев пред " Гласът на Америка ".

Апасиев разяснява и по какъв начин Народното събрание ще разиска и реши френското предложение, поради което дни наред в страната се организират митинги, които доближават до конфликти сред полиция и протестиращи.

„ Смятаме, че договарянията с Европейски Съюз не би трябвало да се прекъсват, а че би трябвало да влезем в Европейски Съюз като македонци “, прибавя Апасиев, който е един от уредниците на митинга против френското предложение за унищожаване на българското несъгласие. " В бъдеще, в идващите десетилетия, Европейски Съюз към този момент няма да бъде толкоз съблазнителен, колкото е в този момент, тъй като въпреки всичко би трябвало да дадем всичко, а те нямат нищо ".

На въпрос какви са другите възможности, Апасиев уточни, че има доста и уточни " сръбския образец ". „ Има доста други възможности. Вижте сръбския образец. Имате Движението на необвързаните (Движението на необвързаните страни (ДНЕС) е интернационална организация от група страни, която не желае да бъде публично присъединена към или срещу някой от огромните блокове, бел. ред.), където Вучич играе. Имате БРИКС, имате самодейността „ Един пояс, веднъж “ (глобална тактика за развиване, призната от държавното управление на Китай през 2013 година и включваща инфраструктурно развиване и вложения в към 70 страни и интернационалните организации. Тя се счита за опорна точка във външната политика на китайския президент Си Дзинпин - бел.ред.), доближаване с други огромни международни сили. Има доста други възможности. Има доста начинания, единствено затворен разум не ги вижда. Фундаменталисткият европейски разум, заплатен от Сорос, не може да види това “, сподели водачът на левицата.

Правителството на Северна Македония е препратило до Народното събрание френското предложение за повдигане на българското несъгласие и започване на договаряния с Европейски Съюз, което провокира мощна опозиция от македонската съпротива и измежду жителите./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР