Северна Корея ще запази специфичните си познания в ядрената област

...
Северна Корея ще запази специфичните си познания в ядрената област
Коментари Харесай

Северна Корея: Ще запазим ядрените си познания, въпреки обещаното разоръжаване

Северна Корея ще резервира характерните си знания в нуклеарната област макар обещанието за нуклеарно разоръжаване, обещано на Съединетите щати, съобщи външният министър И Йон Хо в Техеран.
Въпреки съглашението за нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров, реализирано по време на срещата на върха сред севернокорейския водач Ким Чен Ун и американския президент Доналд Тръмп, „ ние резервираме нашата нуклеарна просвета, защото знаем, че американците няма да се откажат от враждебността си към нас ", сподели И Йон Хо, съобщи организация Мехр, съобщи БГНЕС.
" Да се работи с американците е мъчно и защото нашата съществена цел е цялостното разоръжаване на целия Корейски полуостров, е належащо американците да съблюдават и техните задължения, само че те отхвърлят да го създадат ".
На срещата на върха през юни с Тръмп Ким Чен Ун пое мъглявият ангажимент за нуклеарно разоръжаване - надалеч от дългогодишното искане от страна на Съединени американски щати за цялостно, проверяемо и необратимо разглобяване на нуклеарния боеприпас на Пхенян.
И Йон Хо се срещна с ръководителя на Народното събрание на Иран Али Лариджани.
" Американците изричат хубави думи, когато договарят и дават обещание ярко бъдеще, само че не извършват никое от обещанията си, когато става въпрос за деяние ", сподели Лариджани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР