Северна Корея изстреля три балистични ракети с малък обсег на

...
Северна Корея изстреля три балистични ракети с малък обсег на
Коментари Харесай

Напрежението расте! Ким Чен Ун с грозна провокация срещу Доналд Тръмп!

Северна Корея изстреля три балистични ракети с дребен обхват на деяние в Японско море.

Американската войска съобщи, че две от ракетите не са съумели да полетят, а третата да се взриви. Изстрелването започва сред 6,19 ч. и 6,49 ч. локално време в Северна.

Южнокорейска работа заяви, че е анализирала ракетите. „ Южнокорейската работа на Съвместните началници на щаба сподели, че проучва ракети. „ Военните поддържат непоколебим контрол над Севера, с цел да се оправят с по-нататъшните провокации”.

Тези събития се случват, до момента в който в Тексас бушува ураганът " Харви ", който е от четвърта степен.

Южнокорейците - живеещи под непрекъснатата опасност от нахлуване от страна на техните воюващи северни съседи – бяха събудено ди 6,49.

Говорител на американското Тихоокеанско командване съобщи, че никоя от ракетите, които са били изстреляни, не е представлявала опасност нито за Северна Америка, нито за територията на Тихия океан, написа " Дейли Мейл ".

Ким Чен Ун се опита да се заяде Доналд Тръмп, казвайки че страната му е същинска опасност и демонстрира мощност, до момента в който през това време американският президент се занимава с урагана в Тексас. Това е грозна провокация съгласно Съединени американски щати, тъй като действително ракетите даже не са опасност, а са следващ несполучлив опит за изстрелване на сходно оръжие от Пхенян.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР