Северна Каролина е последният щат, който одобри онлайн спортни залагания

...
Северна Каролина е последният щат, който одобри онлайн спортни залагания
Коментари Харесай

FanDuel промо код Северна Каролина: Грабнете $250 оферта в NC, $200 бонус в други щати

Северна Каролина е последният щат, който утвърди онлайн спортни залагания и жителите на щата могат да употребяват промо кода FanDuel NC, с цел да изискат сладко бонус оферта! Всички оферти за добре пристигнали на FanDuel работят за всички спортни пазари на FanDuel.

NC залагащите могат да се записват благодарение на промоцията FanDuel NC, с цел да получат $250 бонус залози след първи залог от $5. Няма автентичен промоционален код за тази оферта, тъй че просто щракнете върху тази връзка, с цел да започнете.

Бонус залозите работят за всеки състезателен пазар FanDuel. Мислете за бонус залозите като за заеми за залагане, които могат да се употребяват за облага от печеливши залози, само че те не могат да бъдат непосредствено изтеглени от вашата сметка и подадени в банкова сметка като същински пари.

Залагащите в други законни щати на FanDuel дават отговор на изискванията за националната оферта за добре пристигнали на FanDuel, която разрешава на новите консуматори да залагат $5, с цел да получат $200...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР