Сешоарът е един от най-често използваните и любими уреди за

...
Сешоарът е един от най-често използваните и любими уреди за
Коментари Харесай

Сешоарът топи шоколад и отлепва стикери

Сешоарът е един от най-често употребяваните и обичани уреди за разкрасяване. С него можем бързо да изсушим косата след къпане и да моделираме мечтаната небрежна прическа. Но хрумвало ли ви е, че този електроуред може да послужи за куп други неща, свързани с бита и с пакости на децата, които толкоз обичат да рисуват на несъответствуващи места? Ето някои ексцентрични негови приложения:

 

Срещу досадни стикери 

Лесно може да махнете нежеланите лепенки - просто ги нагрейте авансово със сешоар. Лепилото ще се размекне и няма да се постанова да чупите нокти, а рискът да надраскате почистваната повърхнина внезапно понижава. 

 

Срещу пастелни рисунки  

Децата обичат да рисуват, само че от време на време го вършат с пастели и употребяват за " платно "... стените. Не е неволя, поправимо е. За задачата вземете сешоара и затоплете стенните картини. После бързо почистете с гъба, напоена с препарат за миене на чинии.

 

Срещу накапано от свещ

Восъкът от мебелите се почиства по сходен начин  - със загряване посредством сешоара и след това забърсване с забрадка. 

 

Вместо ютия 

Имате намачкана дреха, само че нямате ютия на разположение? Отново сешоарът идва на помощ. Напръскайте леко с вода материята и насочете топлия въздух, като държите уреда на разстояние от няколко сантиметра. Този трик работи изключително дейно при памучни тъкани.

 

За разтапяне на шоколад

Трябва ви течен шоколад? Има по-лесен начин от водната баня. Включете сешоара и нагрявайте до приемане на стремежи резултат. 

 

Огледалце, огледалце

След къпане огледалото в банята нормално се изпотява и не може да се видите в него. С помощта на сешоара  замъгляването скоростно ще изчезне. 

 

Ах, този лак

Често лакът за нокти не засъхва с мечтаната скорост, а вие доста бързате. Решение има - използвайте уреда за сушене на коса. 

 

За камерата на хладилника

За бързо топене на камерата на хладилника е задоволително просто да я изпразните, след което десетина минути да духате вътре топъл въздух със сешоара. Парчетата лед по стените бързо падат и цялата интервенция завършва бързо, като замразените артикули още веднъж може да се върнат в камерата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР