Серия от кражби бяха извършени в столичния квартал „Овча купел”.

...
Серия от кражби бяха извършени в столичния квартал „Овча купел”.
Коментари Харесай

Серия от кражби бяха извършени в столичния квартал "Овча купел"

Серия от обири бяха осъществени в столичния квартал „ Овча купел”. В четвъртък за една нощ поредно са обрани няколко търговски обекта, които се намират на улица "Народно хоро ". В един от тях камерите са снимали апашите. Това е шести щурм в него, съобщи БТВ.

Апашите влезнали през врата с две ключалки, избили решетката, взели лотарийни билети, ключ от автомобил и стотина лв.. Избягали преди идването на патрула на СОТ. Собствениците прекарали безсънна нощ в разрушения обект.

Подобно преживяване наскоро имала и друга жена от региона, там обаче крадците блъснали на камък – разрушили вратата, само че не съумели да влязат. През предходната година обаче и това заведение било ограбено. Почеркът във всичките случаи е подобен – работи се от двама или трима маскирани към 2-3 през нощта с едни и същи принадлежности.

Видимо не са от квартала и не познават обектите. След последните кражби полицията е иззела видеозаписите от камерите, само че опарените не чакат развиване по случая. Настояват за полицейски патрули тъкмо в часовете, в които се случват обирите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР