Сериозни противоречия има сред управляващите, не очаквам политическото напрежение да

...
Сериозни противоречия има сред управляващите, не очаквам политическото напрежение да
Коментари Харесай

Добромир Живков, Маркет Линкс: Очаквам в 12 без 1 да се разреши блокажът на СОС

Сериозни несъгласия има измежду ръководещите, не чакам политическото напрежение да спре скоро. Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria шефът на социологическата организация „ Маркет Линкс “ Добромир Живков по отношение на успокояването на обстановката сред двете ръководещи обединения през последните няколко седмици.

„ Не е добре да няма написано съдружно съглашение, тъй като по този начин липсва предвидимост на политическия развой. Подписването трябваше да стане от дълго време, не съм сигурен, че ще станем очевидци на някакъв тип фиктивен документ по отношение на поддръжката на кабинета, може през март да се случи нещо друго “, добави Живков.

По думите му в „ Столичния общински съвет също е забавна обстановката, за жалост не в позитивна вероятност, блокажът на СОС се задълбочава “. „ Малко ми се коства самонадеяна поръчката на господин Терзиев, че няма да има „ сглобка “ в СОС. Добре с кого тогава ще управляваш, ще успяваш да правиш политики в София, дали с Българска социалистическа партия или „ Възраждане “, чисто математически нещата не се получават “, сподели социологът мотив невъзможността да бъде определен ръководител на общинския съвет и по този начин той да не може да стартира работа.

„ Тази самоувереност ще би трябвало да бъде преглътната и ще би трябвало да се разчита на ГЕРБ при работата в съвета, в някакъв миг ще се наложи някой да отстъпи . В 12 без 1 ще бъдем очевидци на разрешаването на казуса, типично по български “, счита Живков.

Цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР