СериалътВина“, който потапя зрителите на обществената телевизияв света на винената

...
СериалътВина“, който потапя зрителите на обществената телевизияв света на винената
Коментари Харесай

Сериалът на БНТ Вина продължава с чаша Керацуда

Сериалът„ Вина “, който потапя феновете на публичната телевизияв света на винената промишленост,продължава с трети епизод под надпис „ Керацуда “ –на 19 януари, четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

 

Историята се заплита още повече, откакто Филип взима решение да не продава винарната на Андрей Бончев, а търси нов покупател. Но Андрей Бойчев продължава да крои своите пъклени проекти, с цел да банкрутира бизнеса на Филип. Междувременно щерка му Елина схваща, че татко ѝ желае да откупи винарната. Напрежението сред Марта (съпругата на Филип) и Елина се разгорещява с думите: „ Мисля, че е по-добре да си потърсиш работа на друго място “. Какво ще последва от това и на коя страна ще застане Елина – феновете ще схванат в четвъртък, 19 януари,от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

 

Сериалът „ Вина “, част от филмопроизводството на публичната телевизия, стартира на 5 януари.

 

Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното.

 

Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сюжетът е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по концепция на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен съветник Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

 

Официален филмов откъс:  

Официална страница:

Официална фейсбук страница:

 

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „ Вина “ е част филмопроизводството на публичната телевизия.

 

Гледайте сериала „ Вина “ всеки четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР