Серхио Рамос призна, че никога не е искал да напуска

...
Серхио Рамос призна, че никога не е искал да напуска
Коментари Харесай

Рамос искал да остане в Реал, но не получил оферта

Серхио Рамос призна, че в никакъв случай не е желал да напуща Реал (Мадрид), само че когато е решил да одобри офертата на Кралския клуб за нов контракт, от управлението на отбора са му споделили, че тя към този момент не е годна. По-рано през днешния ден стана ясно, че централният бранител ще си тръгне от " Сантяго Бернабеу " след 16 години и голям брой титли с екипа на Реал.

" Преди всичко желая да кажа, че в никакъв случай не съм желал да напущам. Исках да остана. Клубът ми предложи нов контракт, само че поради ковид договарянията стопираха. Те ми предложиха договор за една година с понижена заплата. Парите не бяха проблеми, само че аз желаех двугодишен контракт, с цел да бъдем спокойни със фамилията ми. При последния ни диалог споделих, че одобрявам офертата, само че ми дадоха отговор, че тя към този момент не е годна ", изясни 35-годишният защитник на конференция.

" Не скърбя за нищо, връзките ми с президента постоянно са били положителни. Бяхме като татко и наследник в спортно отношение. Той ме докара тук и аз в никакъв случай няма да кажа неприятна дума за него. Дори и в фамилиите има разногласия ", добави Рамос, след което разяснява бъдещето си.

" Севиля е другият тим на сърцето ми, само че за момента нямам предложение от тях. Що се отнася до Барселона, това е невероятно. Никога няма да видите Рамос с екип на Барселона. От януари насам имахме няколко позвънявания от разнообразни клубове, само че в никакъв случай не сме мислели за разлъка с Мадрид. Сега ще преценим коя е най-хубавата алтернатива за мен ", сподели още той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР