Септември ще ни посрещне с дълъг списък от нови телевизионни

...
Септември ще ни посрещне с дълъг списък от нови телевизионни
Коментари Харесай

8 напълно нови сериала, които да гледаме през септември

Септември ще ни посрещне с дълъг лист от нови телевизионни излъчвания, които ще бъдат шлагер в стрийминг платформите.

Prime Video може би имат най-очакваното заглавие в листата си с дебюта на. Поредицата е предистория, която се развива хиляди години преди истинската трилогия и филмите „ Хобитът “.
 Георги Георгиев от БОЕЦ: Вече не могат да ни върнат в съветска орбита! 29 авг 2022 | Днес, 29 август, гражданската организация БОЕЦ инициира обсада на Министерски съвет от  19:00 часа, откакто...
Disney+ също предлага нова фентъзи поредност през септември — „ Междузвездни войни: Андор “, която наблюдава титулярния капитан на франчайза в пътешестване, с цел да промени нещата.

Hulu ще дебютира с петия сезон на известната антиутопична поредност, в която Джун убива командир Уотърфорд и Серена, които се пробват да покачат репутацията си, до момента в който въздействието на Gilead продължава да пораства.

Отделно от тези мощно предстоящи заглавия, подготвихме селекция с изцяло нови продуктции, които не би трябвало да прпускаме:

„ Дяволът в Охайо “

Трилърът споделя историята на болничен психиатър, който приютява избягал от фетиш, единствено с цел да изложи личното си семейство на заплаха.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР