Септември месец няма да е с толкова концентрирани магнитни бури,

...
Септември месец няма да е с толкова концентрирани магнитни бури,
Коментари Харесай

Задава се магнитна буря на 6 септември. Пазете се!

Септември месец няма да е с толкоз съсредоточени магнитни стихии, както август, само че все пак ще ни изненада неприятно още в самото си начало.

На 6 септември се чака мощна магнитна стихия, която ще се отрази неподходящо най-много върху хората, които имат здравословни проблеми.

Смущенията на магнитосферата ще се усетят през първите дни на новия месец. За предпочитане е през този интервал да сме по-отговорни към здравето си и да не разрешаваме на слънчевите изригвания да му нанесат съществени вреди.

Какво би трябвало да създадем в този ден?
 5 мощни магнитни стихии ще ни връхлетят през АВГУСТ. Пазете се! 5 мощни магнитни стихии ще ни връхлетят през АВГУСТ. Пазете се!
Магнитните стихии постоянно са успявали да причинят нетърпим дискомфорт при доста хора. През август те ще започват още при започване на месец...

Едно от най-важните неща е да не се затваряме вкъщи, а да се стараем да прекарваме колкото се може повече време на открито измежду природата. Чистият въздух ще ни помогне да се преборим с неразположението, което неведнъж е обвързвано със зной, световъртеж, сърцетуптене и непоносима отмалялост.

Не бива да ядем тежки и мазни храни, които организмът ни мъчно съумява да преработи. Контрастните душове, както и СПА процедурите могат да са в наша изгода.

Бъдете виновни към здравето си и се пазете от магнитните стихии през септември!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР