Сензационни отстъпки и изобилие от идеи за коледни подаръци предлага

...
Сензационни отстъпки и изобилие от идеи за коледни подаръци предлага
Коментари Харесай

САМО В ПИК ТV: Издателство „Милениум“ хит на Панаира на книгата в НДК! Шедьоври със сензационни отстъпки на щанд №102 

Сензационни отстъпки и обилие от хрумвания за коледни дарове предлага издателство „ Милениум “ на своите читатели в границите на тазгодишния зимен Панаир на книгата, който отвори през днешния ден във фоайетата на НДК. Най-голямата литературна фиеста ще продължи до 12 декември. По условие на Здравното министерство, посетителите ще би трябвало да показват годен Ковид-19 документ за имунизация, тест или преболедуване, с цел да бъдат позволени до събитието.

Щандът на „ Милениум “ е с номер 102 и е ситуиран вляво от входа на партерния етаж. На него ще откриете всички литературни събития на сезона с атрактивни отстъпки до 60%, както и най-новите попълнения в каталога на издателството. Сред най-горещите премиерни заглавия са том № 17 от „ История на войните “, отдаден на „ 100 годишната война “ , „ Личният живот на Фердинанд Български “ , новото оферти за ценителите на философията „ Киркегор и пристрастеността на вярата “ , втората част от трилогията за престъпната психоложка Зоуи Бентли от Майк Оумър – „ Смъртоносен мрак “ , цялостната сбирка с юбилейни издания за българските лечители и явления „ Завещанието на Ванга “, „ Дядо Влайчо – всички предписания и пророчества “, „ Петър Дънов – препоръки и предписания “, „ Петър Димков “, „ Слава Севрюкова “ и „ Преподобна Стойна “.

Освен обичайна коледна отстъпка, посетителите на щанд №102 ще получат и дарове при покупка над избрана стойност, ще вземат участие в лотария с талони за спомагателни понижения при извършване на покупки онлайн, ще се радват на happy hour пакетни цени и доста други предпразнични изненади.

Гледайте НА ЖИВО В ПИК TV!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР