Sensata Technologies бе отличена в категория Иновации в тазгодишното издание

...
Sensata Technologies бе отличена в категория Иновации в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Sensata Technologies получи награда в категория Иновации“

Sensata Technologies бе отличена в категория " Иновации " в тазгодишното издание на Бизнес Оскарите, проведени от списание " Икономика " и най-голямата работодателска организация - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Наградата предизвиква достиженията на компанията в стратегически бизнес посоки като електрификация, декарбонизация, сигурност и успеваемост.

Трансформацията и смяната са методите, по които Sensata Technologies повече от 20 години развива активността си като водеща компания в региона на индустриалните технологии. Нейните екипи в България създават планове от първата концепция до основаването на крайния артикул, като инженерната и индустриалната им експертиза насочва старания както към обичайни артикули с вътрешно горене, по този начин и към артикули за нови електрически и хибридни модели коли. Фокусът на компанията е да работи с клиентите си за създаване на необятна гама от решения за лесна интеграция - сензорни съставни елементи, подсистеми и цялостни решения, персонализирани хардуерни и софтуерни артикули, изкуствен интелект, както и облачни платформи.

" Радваме се да получим висока оценка в тази по този начин основна за развиването на софтуерната промишленост категория! Вярваме, че тя е заслужена, защото постигнахме доста през последните години и доказахме, че в България е допустимо да се оправяме с някои от най-сложните провокации в автомобилната и самолетната промишленост, медицината и в редица други браншове. Близо 4000 души от екипите ни в София, Пловдив, Ботевград, Бургас и Варна проектират и изпитват артикули, създават технологии и машини и създават хардуерни и софтуерни решения за по-чист, ефикасен, цифров и обвързван свят. Нашата цел е да продължаваме да работим за по-добро и стабилно бъдеще ", сподели Здравко Цацов, управител на бизнес центъра на Sensata Technologies в София, който одобри премията от името на компанията.
 Снимка 644158
Тази година церемонията по оповестяването на спечелилите в състезанието за Бизнес Оскарите се организира за 33-ти следващ път. Номинацията на Sensata бе направена от Аутомотив Клъстър България, а спечелилите бяха избрани от членовете на Управителния съвет на КРИБ. Конкурсът обичайно отличава представители на бизнеса, мениджъри, икономисти и финансисти, съдействали за високите триумфи и развиването на българската стопанска система.

За Sensata Technologies:

Sensata Technologies е световна компания за индустриални технологии, която се стреми да сътвори по-чист, по-ефективен, електрифициран и обвързван свят. Чрез необятното си портфолио от датчици, съставни елементи за електрическа отбрана и сензорни решения, доставящи скъпа бизнес информация, Sensata оказва помощ на своите клиенти да посрещнат все по-сложни условия на инженерната и оперативната си активност. С повече от 21 000 чиновници и световни интервенции в 16 страни Sensata обслужва клиенти на пазарите на коли, тежкотоварни и офроуд транспортни средства, индустриални и авиокосмически артикули. Научете повече за Sensata на корпоративния ѝ уебсайт: https://www.sensata.com/, и в профилите на компанията в обществените мрежи - LinkedIn, Фейсбук, Instagram и Twitter.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР