Сенаторът от щата Калифорния Скот Уинър (дребничкият в средата на

...
Сенаторът от щата Калифорния Скот Уинър (дребничкият в средата на
Коментари Харесай

Американски сенатор цъфна гол на ЛГБТ събитие

Сенаторът от щата Калифорния Скот Уинър (дребничкият в средата на снимката) беше един от хилядите, които участваха и се любуваха на събитието Folsom Street Fair в Сан Франциско предишния уикенд. Мнозина обаче се почувстваха афектирани от фотографията на политика без тениска, която самият той разгласява.

52-годишният Уинър е един от най-известните гей законодатели в щата. Демократ, той беше определен на поста през ноември 2016 година Неговият регион обгръща Сан Франциско и покрайнините.

Фолсъм стрийт фестивалът е прочут по целия свят като полово положителен БДСМ фестивал на феновете на култовете (нещо като гей церемониал за феновете на кожа — б.р.).

Публичната голота е позволена в региона по време на фестивала.

На фотографията Уинър театралничи без риза до група други мъже с препасани кожени колани.

Състезателят по ММА Джейк Шийлдс е измежду тези, които гневно подлагаха на критика сенатора:

„ Същият политик, който държеше детето ви отвън учебно заведение в продължение на две години поради Ковид, в този момент посещава гей оргии по време на маймунската шарка “, туитна Шийлдс. „ Чувствайте се свободни да отидете в Гугъл на Фолсъм стрийт фестивала и да видите прелестните изкушения, на които той се любува. “

Но Шийлдс не спря дотук:

„ Защо затворихте фитнеса ми по време на Ковид, само че позволихте гей оргии по време на маймунската шарка? “

Други обаче похвалиха Уинър за фотографията и забележимата му поддръжка за фестивала, а някои просто желаеха да знаят за какво той не носи кожен колан.

„ Те нападат гей мъж за това, че е гей, който взе участие в ЛГБТ събитие “, отговори Уинър на част от рецензиите по отношение на фотографията и наличието му на събитието. Той изясни, че е привикнал с малтретирането през годините, само че

усеща, че някои са станали по-смели в своята хомофобия в последно време.

„ Постигнахме огромен прогрес през последните няколко десетилетия, само че би трябвало да сме наясно, че към момента има голяма скрита хомофобия в тази страна.

„ Те желаят да изчезнем. Те ни ненавиждат. Опитват се да върнат тази страна в 50-те години на предишния век. Правят го с дамите и абортите, с расите и ЛГБТ хората “.

„ Аз съм гей мъж. Аз съм неженен гей мъж. Наслаждавам се на живота, а сексуалността е част от човешкото битие. Ако имат проблем, той си е техен, не мой “, изясни сенаторът.

Фолсъм стрийт фестивалът датира от 1984 година и се организира в края на септември в Сан Франциско.

Следващите фрагменти не са за хора със слаби сърца:











Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР