Сен. Рик Скот, R-Fla., настоява за незабавно гласуване на законопроекта,

...
Сен. Рик Скот, R-Fla., настоява за незабавно гласуване на законопроекта,
Коментари Харесай

Сенаторът от Републиканската партия иска незабавно гласуване за забрана на федералните данъчни долари за колежи, които не осъждат антисемитизма

Сен. Рик Скот, R-Fla., упорства за неотложно гласоподаване на законопроекта, който той е съвносител, който ще анулира финансирането за колежи, които не осъждат антисемитизма в кампуса.

Скот сподели пред Fox News Digital в изявление, че апелът за гласоподаване на законопроекта – направен от сенатор Тим Скот, R-S.C., през октомври – идва, откакто Харвард отхвърли предприеме дейности против президента на университета Клаудин Гей след нейните показания пред чуването на Комисията по обучение и работна мощ този месец.

По време на чуването Гей сподели, че апелите в кампуса за геноцид на евреите изискват „ подтекст “, преди да бъдат би нарушил учебния кодекс за държание.

" Не мисля, че би трябвало да ходите в учебни заведения, които не желаят да спрат антисемитизма и ние ще го назовем по този начин, както е, " Рик сподели Скот. „ И по този начин, мисля, че считам, че би трябвало да забраним това. “

Скот добави: „ Това е безспорна ненавист и нашите учебни заведения не би трябвало да разрешават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР