Семейството от изгорелия в село Шума фургон не са местни

...
Семейството от изгорелия в село Шума фургон не са местни
Коментари Харесай

Кметът на Шума даде зловещи подробности за огнения кошмар с две овъглени дечица

Семейството от изгорелия в село Шума фургон не са локални поданици – настанали са се във фермата преди два месеца. Това сподели Йорданка Андреева, представена от " Фокус ", кмет на селото, във връзка трагичния случай, при който нощес след пораждане на пожар починаха две дребни деца.  Андреева посочи, че фамилията е от Ямбол и не е имало регистрация в селото. „ Самите притежатели на фермата са се обадили на 112, а дечицата са били на служащите им. Пожарните екипи са се отзовали доста бързо, на място е имало хора – притежателите, родителите, поданици, комшии – всички са се притекли, просто не е имало по какъв начин да се помогне “, посочи тя.

Йорданка Андреева добави, че пожарът е видян от собственичката на фермата сега, в който родителите на децата са й предавали млякото от животните.

Фургонът се е намирал в непосредствена непосредственост до тях, само че пожарът се е разразил доста бързо. Йорданка Андреева още един път отхвърли версията за гърмеж на газова бутилка, като заяви, че фамилията се е отоплявало на твърдо гориво.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР