Семейството на транспортния министър почивало на Боровец, а Московски и

...
Семейството на транспортния министър почивало на Боровец, а Московски и
Коментари Харесай

Преди Малко Почерненият Ивайло Московски Получи Sms. От Росен Плевнелиев Е, Той Също Преживя Трагедията. Ето Какво Го Посъветва

Семейството на транспортния министър почивало на Боровец, а Московски и синът му се возели на моторна шейна в региона на хижа " Чакър челник ". По-късно от МВР-София оповестиха, че най-вероятната причина за случая е грапавина на трасето за моторни шейни.

" Като ми питате, незабавно се разплаквам. Това е най-жестоката покруса, която някой може да изпита... Позволих си да изпратя sms на Ивайло Московски, който обичам и почитам. Написах му, че в случай че има някой, който може да ги разбере, това съм аз, тъй като минах през същата покруса. Че е значимо да останат мощни, да останат дружно и да повярват, че детето не умира, то просто отива в друго измерение. Важно е да повярват, че то остава техният ангел страж. То е с тях и продължава да бъде с тях ", съобщи пред " 24 часа " Росен Плевнелиев.

На 8 август 2015 година той загуби първородния си наследник Филип. 14-годишното момче умря в Националната кардиологочна болница от дисекация на аортата - остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото продължение на тялото, което е провокирало кръвоизлив в организма, предизвикал съдбовния край за малко време.

По думите на Плевнелиев, допустимо най-голямата болежка би трябвало да научи родителите по какъв начин да живеят.

" Както направих аз, базирайки се на детската мъдрост, написана на подаръка сърце, който получих от тежко болно дете, преди да изгубя своето - историята, която споделих пред вас в края на мандата си. И оттук насетне родителите Московски би трябвало да се научат да живеят - и с болката, само че и с положителното, и с приятелите си, и с другото си прелестно дете. Да бъдат мощни, да бъдат дружно и да покажат, че и най-голямата покруса няма да ни пречупи и че смисълът остава. А и детенцето, в което и измерение да е, продължава да бъде част от този смисъл ", добави президентът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР