Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева отпаднаха в полуфинала на Денсинг

...
Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева отпаднаха в полуфинала на Денсинг
Коментари Харесай

Валери Григоров с голямо решение след Денсинг старс

Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева отпаднаха в полуфинала на " Денсинг старс ". Днес те споделиха страстите си от тримесечното премеждие в " Преди обед " и синът на Мария Гроздева разкри, дали има намерение да спре да танцува.

" В последните секунди, преди да чуем резултатите от гласуването, усещах една приятност, че си изтанцувахме танца по супер готин метод. Дори ме научи на това – когато танцувам, да танцувам за себе си. Да знам, че този момент няма да се повтори " – призна Валери, който работи като каскадьор в киното.

" Снощи, откакто се прибрах, усетих горест. Все едно някаква част от мен липсваше. Дори ще ми липсва, също и целият развой: къде ще репетираме, по какъв начин ще го изтанцуваме… Ще ми липсва тази суматоха и след това удовлетворението, че се е получило " – показа Валери.

Дорина добави, че в действителност подготовките са били дълги и са прекарвали повече време дружно, в сравнение с със фамилиите и децата.

Валери призна, че " Dancing Stars " се е оказало много по-различно прекарване от предстоящото.

" Мислех, че ще репетираме единствено 2-3 пъти по 2-3 часа на седмица и ще имам време за естествен живот " – описа с усмивка каскадьорът.

" Валерката не страда от ненужно самочувствие. Хората го видяха това, то е доста симпатично, само че пък аз трябваше да го ръгам и непрекъснато да споделям " Ти в действителност танцуваш и си надарен " – показа Дорина.

Валери, който не се е виждал с приятелката си Мария Бакалова от средата на март, призна, че нощес са съумели да се чуят за малко, защото тя е била на фотоси.

" Цял живот ще танцувам " – по този начин Валери разгласи проектите си след " Dancing Stars ", а Дорина добави " Няма да му разреша да спре ".

Двамата нямат любимци измежду четирите двойки, достигнали до финала, и ще стискат палци на всички.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР