Семейството на Сиара и Ръсел Уилсън се разраства. Във вторник,

...
Семейството на Сиара и Ръсел Уилсън се разраства. Във вторник,
Коментари Харесай

Ето защо Сиара е дори още по-секси през последните месеци

Семейството на Сиара и Ръсел Уилсън се разраства. Във вторник, 8 август, 37-годишната изпълнителка на " How We Roll " разкри, че е бременна и чака четвъртото си бебе, третото с куотърбека на Денвър Бронкос.
 Сиара и секси танцът ѝ за обществените мрежи
Секси танцът на Сиара

Ново предизвикателство на хоризонта

Двойката показа своите вълнуващи вести за бебето във видео известие в Instagram, снимано от звездата на NFL по време на юбилейното пътешестване на двойката до Япония предишния месец.

" Отново ме гледаш по този начин, вършим още едно дете... Ти си моето сърце, аз съм твоето ребро ",  написа тя под видеоклипа, на който се вижда контур, където тя танцува пред басейн и се обръща, с цел да покаже вече порасналото си коремче. 

Бебето на път се причислява към 3-годишния ѝ наследник Уин и щерка ѝ Сиена Принцес, която е на 6 година Сиара също е майка на Фючър Захир (9 г.), който споделя с рапъра Future.

" Сиара работи и пътува през цялата си бременност. Тя снима видеоклипа " How We Roll ", до момента в който беше бременна. Тя танцуваше на снимачната площадка през целия ден за целодневни фотоси ", споделя източник на People, отбелязвайки, че е снимала този музикален видеоклип в деветия месец по време на последната й бременност със сина ѝ Уин. " Удивително е какъв брой сила има, когато е бременна ", прибавят те. 

" Тя е една от тези майки, които имат сила през цялата си бременност. Тя постоянно назовава живота си проведен безпорядък, само че това е проведен безпорядък, който го издига на друго равнище ", продължава вътрешният човек.
 Сиара, Sports Illustrated Swimsuit и секси фотосесията на изпълнителката
Сиара покори още една своя фантазия

С нея корицата на Sports Illustrated Swimsuit е още по-секси

Той не крие, че Сиара обича да бъде майка и това я прави щастлива. " Това е нещото, което Сиара постоянно е желала, както и Ръс също. Те постоянно са желали доста деца. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР