Семейството на Нанси Нг, 29-годишна, която изчезна миналия месец по

...
Семейството на Нанси Нг, 29-годишна, която изчезна миналия месец по
Коментари Харесай

Семейство на жена, изчезнала по време на йога уединение, отговаря на свидетел, който наруши мълчанието след седмици

Семейството на Нанси Нг, 29-годишна, която изчезна предишния месец по време на йога усамотение в Гватемала, споделя, че са „ признателен “, че един от последните хора, които я видяха, най-сетне показа детайлности с медиите предходната седмица.

По-малката сестра Ники Нг, на 27, сподели, че фамилията й не изключва опцията Нанси да се е удавила в езерото Атитлан след роман от Кристина Блазек, очевидец, който приказва посредством юрист. Но в този момент имат повече въпроси, в сравнение с отговори, сподели Ники пред NBC News.

G. Кристофър Гарднър, юристът на Блазек, сподели в изявление за KABC-TV от Лос Анджелис предходната сряда, че клиентът му се е опитал да предизвести Нанси за бурните води на езерото, когато са били на каяк тъкмо преди тя да изчезне.

Нито едно от двете. Блазек, нито Гарднър дадоха отговор на настояването на NBC News за коментар.

Коментарите на Блазек посредством нейния юрист са начало в подпомагането да се дефинира местонахождението на Нанси, сподели Ники, само че фамилията сподели, че се двоумят да одобряват акаунта за номинална стойност и се надяват Блажек да излезе със лично изказване. Тя сподели, че фамилията не е получило отговор нито от Блазек, нито от Гарднър.

„ Не знам до каква степен фамилията ми може да одобри това изказване, в случай че не е подкрепено или доказано от управляващите “, сподели Ники. „ Каквото и да споделя с юриста си, нямам доверие, че е нещо под клетва. И може би даже е неговата интерпретация на това, което тя му е споделила.

Тя добави: „ В края на деня това, което желаеме, е повече информация, с цел да можем да насочим нашия екип за търсене. “

Нанси изчезна на 19 октомври по време на йога ретрийт „ Бъди смяната “, проведен от инструктора от Лос Анджелис Едуардо Римада, сподели Ники. Тя отиде на екскурзия с каяк в езерото Атитлан. Гарднър сподели пред KABC, че Блазек, който също участва на ритрийта, „ случва “ Нанси да кара каяк на езерото и се е опитал да я предизвести, че изискванията не са безвредни за плуване. В описа на Блазек, сподели Гарднър, Нанси подцени предизвестията, влезе във водата и избута каяка си от себе си в процеса. След това Блазек сподели, че се е пробвала да помогне да вземе каяка на Нанси и тъкмо в тези моменти Нанси изчезна.

„ [Блазек] държеше единия си крайник в каяка си и единия в каяка [на Нанси] и се опита да се върне към нея... и се приближи до нея “, сподели Гарднър пред KABC. „ И тогава явно [Блажек] още веднъж е изгубил каяка и тя се е обърнала, с цел да се върне, с цел да вземе още веднъж каяка, и когато се е обърнала назад, госпожа Нг е изчезнала. “

Римада сподели пред NBC News в текстово известие, че изгубването на Нанси тежи „ на сърцето ми “.

„ Все още не съм подготвен да приказвам обществено, само че подкрепям ясна връзка със фамилията на Нанси и управляващите в Гватемала през цялото време “, сподели Римада. „ ФБР организира изявленията, с цел да помогне за разкриването на фамилията Нг, към което също бях изцяло подготвен. “

Гарднър сподели на KABC, че Блазек се е опитал да получи помощ и също по този начин е сътрудничил на локалните управляващи.

< p> „ Казаха й, че би трябвало да приказва с полицията, и тя отиде и даде цялостно изказване пред гватемалската полиция “, сподели Гарднър. „ Казаха й, че нищо не може да се направи. Очевидно това езеро е известно с това, че в него се давят хора. “

NBC News се свърза с прокуратурата на Гватемала, само че не получи отговор и не може без значение да ревизира описа на Блазек.

The ФБР сподели в изказване, че е в връзка с държавното управление на Гватемала и им оказва помощ в следствието. Освен това организацията сподели на KABC, че не са осведомени с никакви доказателства за нечестна игра и очевидците са съдействали. И до момента в който Държавният департамент удостовери, че има липсващ жител на Съединени американски щати в езерото Атитлан, Гватемала, те отхвърлиха да споделят повече детайлности за случая „ заради съображения за дискретност “.

Но разказът на Блажек провокира нови въпроси от фамилията и върнаха на повърхността някои, които са имали от деня на случая.

„ Нанси е добър плувец. Не разбирам по какъв начин е могло да се случи това. Дълго ли се е борила? Кристина чу ли вика й или вика за помощ? “ сподели Ники. „ Какъв беше обсегът? Обстоятелствата? Тя просто изчезна? Имаше ли земя наоколо, която можеше да преплува? Нямах подтекст или нямах задоволително подтекст за това, което се случва. Така че това са същите въпроси, които имаме и през днешния ден. “

И не им е дадена информация за полицейския отчет на Блажек, който тя сподели, че е подала, добави Ники. Според отчет от прокуратурата в Солола, извадки от който са били забелязани от NBC News, Блажек не е съумяла да даде показания при призовката й на 20 октомври, защото тя към този момент е отпътувала за Съединени американски щати.

акаунт идва, откакто фамилията несполучливо се опита да се свърже с Блазек посредством имейли, забелязано от NBC News, първо на 25 октомври и 31 октомври. Black Wolf Helicopters, частната компания за търсене и избавяне, наета от фамилията, с цел да продължи напъните по земя, пусна името на Блажек в прессъобщение на 13 ноември, с цел да я насърчи да излезе напред, сподели Ники. И на идващия ден Ники сподели, че фамилията й е видяло юриста на Блажек в медиите, за първи път са чули за нея.

Гарднър даде пояснение в изявлението за какво Блазек може да не се е появил преди седмици по-късно.

„ [Членовете на фамилията на Нанси] й споделят, че схващат, че е претърпяла травматично прекарване, само че по-късно й споделят, че би трябвало да излезе, с цел да помогне на управляващите... и споделят в същия имейл, в случай че тя не се яви, те ще я накарат да се яви “, сподели юристът пред KABC.

Семейството обаче не е според с характерността на Гарднър за опитите им да се свържат с нея.

Имейлът от 31 октомври гласи: „ Моля, помогнете ни да разберем какво се е случило и да върнем Нанси вкъщи. Ако не съумеете да сътрудничите, ние ще продължим да работим по този въпрос. “

„ Мисля, че изразихме спешността на това “, сподели Ники. „ И сподели, че просто ще продължим да преследваме този въпрос, мисля, че както би направило всяко семейство, да включим управляващите, с цел да получим повече информация. Това е деен случай. Това е отворен случай за изчезнали лица и все пак единственият очевидец на това изчезнало лице не е, че не е по-предстоящ. “

Ники добави: „ Мисля, че това е подобаващ отговор от семейство, което е чакало две седмици, с цел да се чуем с този човек. “

Изчезването на Нанси беше опустошително за шестчленното семейство, сподели Ники.

„ Когато мислим за [възможността за] удавяне, татко ми, той го приема доста мъчно, тъй като той научи Нанси да плува “, сподели Ники. „ Мисля, че го одобряват доста мъчно и в това време се пробват да бъдат мощни за мен и братята ми. “

Ники добави, че търсенето на Нанси, която работи със специфични се нуждае от деца в обединявания учебен окръг на Алхамбра в Южна Калифорния, беше мъчно и за учениците, с които беше близка.

„ Имахме доста родители на клиентите й, които се свързаха с нас и просто ни споделиха Нанси имаше специфична връзка с детето им и че детето им в този момент не схваща за какво Нанси не се е върнала, ” сподели Ники.

Докато търсенето продължава, фамилията й се надява, че други ще разпространят думата за Нанси и почитайте нейния инфекциозен дух, сподели Ники, описвайки обичаната сестра като фен на околната среда и животните, който в никакъв случай не пропускаше да живее сега.

„ Тя ще спре в профил на пътя, с цел да събере боклуци или да вземете бутилка за преработване. Тя се грижи толкоз доста за околната среда. И тя е просто вътрешно дете извън. Тя безусловно ще танцува под дъжда “, сподели Ники.

Засега, сподели Ники, фамилията ще направи всичко допустимо, с цел да резервира историята на Нанси жива. И този Ден на благодарността й оставят място на масата за вечеря.

„ Продължавам да си мисля какво би направила Нанси? “ – сподели през сълзи Ники. „ Знам, че тя не би се отказала, когато е в името на някого, който обича. Тя ще отиде над и оттатък за този човек. Така че просто се пробвам да се оправя вярно с нея. “

Тази публикация е оповестена в началото на NBCNews.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР