Семейството на млада жена, която е починала след употребата на

...
Семейството на млада жена, която е починала след употребата на
Коментари Харесай

Неописуема трагедия! 20-годишна красавица умря в агония пред очите на семейството си, мрежата гръмна заради посмъртно ВИДЕО

Семейството на млада жена, която е умряла след използването на дрога, която тя считала за екстази, проплака в обществената мрежа и предизвестява всички да внимават с рисковия опиат посредством видео, написа " Дейли мейл ". Еми Вигус е на 20 години от Колчестър. Тя умира в болница 3 дни, откакто е колабира в дома си.

Това е реакция от празненство дрога, която тя е мислела, че е MDMA, откакто се върнала от двудневното си пътешестване до Лондон.

Отчаяните й родители се пробват да я спасят преди тя да бъде откарана в болница. В лечебното заведение тя пристигнала в кома и малко по-късно умряла.

В оповестеното във „ Фейсбук” видео, което към този момент е забелязано от над милион души, се споделя трагичната история и всички хора са призовани да мислят два пъти преди да вземат дрога.

Гласът, който приказва във видеото от нейното семейство споделя: „ Тя в никакъв случай няма да научи за болката, която причини”

„ Следващият път, когато имате подобен миг, просто спрете и помислете за нашата Еми и грешката, която е позволила и за прелестното семейство, което е оставила”.

Във видеото се разказва по какъв начин тялото на Еми отхвърлила незнайната субстанция, която тя споделила, че е взела и за мъката на фамилията й в последните мигове с нея.

Родителите й са останали без никакви благоприятни условия, с изключение на да извършат Кардио-пулмонарна първа помощ (сърдечен масаж) на личната си щерка в личния си дом.

След това Еми била откарана по неотложност в централната болница в Колчестър, където постъпила непосредствено в реанимацията в доста неприятно положение.

" Нашата Еми изпадна в кома, само че беше все по този начин блестяща с прелестните си мигли, коса и ангелско лице ", описват родителите на умрялото момиче.

Тя е лежала неподвижна и видимо миролюбива. Часове по-късно коридорите на болничното заведение в Колчестър отекнаха с виковете и писъците на членовете на фамилията й.



Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР