Семейството на британеца Андрю Бийтън, който купи на сина си

...
Семейството на британеца Андрю Бийтън, който купи на сина си
Коментари Харесай

Цяло семейство остана без дом заради коледен подарък за дете СНИМКИ

Семейството на британеца Андрю Бийтън, който купи на сина си повреден електрически велосипед за Коледа, остана без дом и едвам не почина при пожар. 

Изданието Metro писа за детайлностите на тази история. Бийтън сподели, че батерията в е-велосипеда, който подарил на 12-годишния си наследник Анди като празничен подарък, внезапно избухнала измежду нощ. Само за пет минути къщата му е изцяло обхваната от пламъци.

" Ако не беше вторият ми наследник Конър, който слезе долу в четири часа сутринта за пийване на вода, се колебая, че всички щяхме да сме тук в този момент. Конър ме разсъни, когато видя, че велосипедът гори “, спомня си британецът онази трагична вечер.

Той обезверено се опитвал самичък да потуши огъня, тъй като считал, че жена му Бренда и 24-годишната им щерка Нива към момента са в къщата. Но, за благополучие, те съумели да се измъкнат в точния момент от огнения капан.
 Електрически велосипед, батерия, пожар, покруса, подарък, къща, фотография, Англия Последици от пожара в къщата на Андрю Бийтън Снимка:  Supplied
Сега фамилията се готви за ремонт. Според груби оценки, с цел да възстановят къщата, ще им трябват към 60 хиляди лири стерлинги.

" Загубихме безусловно всичко, нищо не спасихме. Имаме потребност от нови кревати, дивани, тв приемници. Бижута и фотоси също изгоряха ", споделя смутеният мъж и приканва всички да купуват електроуреди от надеждни търговци.
 Електрически велосипед, батерия, пожар, покруса, подарък, къща, фотография, Англия Андрю Бийтън изследва последствията от пожара Снимка:  Supplied
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР