Семейството – това е остров на комфорта в свят на

...
Семейството – това е остров на комфорта в свят на
Коментари Харесай

14 откровени цитата за семейството

 семейство

Семейството – това е остров на комфорта в свят на несигурност. Семейната връзка е невероятна  неразрушима. Това е рамо, на което постоянно можеш да се опреш. Източник на ентусиазъм и предпочитание да продължиш напред. Топлина, обич и грижа. Семейството е нещо, комплицирано, прелестно, то е живот. Обичайте и ценете своите близки…

„ Обичайте околните си. Прекарвайте време дружно, бъдете положителни и си помагайте един ан различен. Не оставяйте място за жалост. Тъй като утрешният ден не ни е обещан, а днешният е къс “ — незнаен създател.

„ Семейството заменя всичко. Затова преди да го създадеш, би трябвало да помислиш кое е по-важно за теб: всичко или фамилията “ — Фаина Раневская.

„ Бракът припомня ножица – половинките могат да се движат в разнообразни направления, само че да санкционират всеки, който се опита да застане сред тях “ — Сидни Смит.

„ За основаване на семейство е задоволително да обичаш. А да го запазиш – би трябвало да се научиш да търпиш и да прощаваш “ — майка Тереза.

„ Момчетата съжителстват, мъжете основават фамилии “ — Стив Харви.

„ Вие сте се родили в своето семейство, а вашето семейство се е родило във вас. Няма връщане и няма подмяна “ — Елизабет Берг.

„ Семейството е или непрекъснат бойкот, или надеждна опора. В последния случай ти е провървяло доста “  — Адриано Челентано.

„ Щастливият брак е дълъг диалог, който постоянно наподобява прекомерно къс “ — А. Моруа.

„ Семейството не е единственото място, където би трябвало да бъдете порядъчни, само че е първото “ — Хан Сян-Цзи.

„ Главната загадка на сполучливия брак е в нещастията да виждаш случайности, а случайностите да не възприемаш като злощастие “ — Джак Никълсън.

„ За никого не е загадка, че щастливият брак е учреден на салдото сред ползите и високата стресоустойчвост “ — Стивън Кинг.

„ Когато всичко лети към пъкъла, хората, които стоят до вас без да треперят, са вашето семейство “ — Джим Батчър.

„ Мисля, че фамилията е мястото, където се случват най-смешните и най-заслужаващите почитание неща в света “  — Уго Бети.

„ Независимо от това какво сте създали за себе или за човечеството, в случай че не можете да погледнете обратно към проявената обич и внимание към своето семейство, то вие в действителност не сте създали нищо “ — Елбърт Хабърд.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР