Семейство Съсекс е взело разумно решение за присъствието си на

...
Семейство Съсекс е взело разумно решение за присъствието си на
Коментари Харесай

Решено е: Бъкингам обяви дали принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на коронацията

Семейство Съсекс е взело рационално решение за наличието си на коронацията на 6 май.

От Бъкингамския замък оповестиха, че принц Хари ще участва на церемонията по короноването на крал Чарлз Трети. Меган Маркъл обаче няма да бъде до брачна половинка си.

„ Бъкингамският замък на драго сърце удостоверява, че херцогът на Съсекс ще бъде на идната гала по короноването на краля и кралица Камила в Уестминстърското абатство в Лондон  Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет “, гласи изказването.

38-годишният принц има желание да участва на церемонията, с цел да поддържа татко си в този значим миг от живота му , казва приятел на Хари пред списание.

Въпреки че по случай коронацията ще се състоят събития в продължение на три дни, в това число концерт в замъка Уиндзор и ден за доброволци, не се чака да се появи другаде освен на церемонията в Уестминстърското абатство.

Коронацията сътвори несъгласие още с избора на дата, която съответствува с рождения ден на Арчи , по-голямото дете на херцога и херцогинята на Съсекс. С оглед на  от Чарлз Трети в огромния му ден, както и, двойката явно е взела допустимо най-разумното решение
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР