Семейство от Индиана се наслаждаваше на плажен ден в Лодърдейл-бай-дъ-Сий

...
Семейство от Индиана се наслаждаваше на плажен ден в Лодърдейл-бай-дъ-Сий
Коментари Харесай

Идентифицирано момиче, което умря в пясъчна дупка на Lauderdale-by-the-Sea; спасителите можеха да предотвратят трагедия, казват експерти

Семейство от Индиана се наслаждаваше на плажен ден в Лодърдейл-бай-дъ-Сий във вторник следобяд, когато огромната дупка, която двете дребни деца копаеха в пясъка, се срути, затрупвайки те са живи, споделят чиновници.

Децата бяха разпознати от офиса на шерифа на Брауърд в сряда като 7-годишната Слоун Матингли и нейния 9-годишен брат Мадокс. Слоун нямаше пулс, когато парамедиците съумяха да я извадят от пясъка, и по-късно умря в болничното заведение. Мадокс също беше заровен, само че оцеля.

Експертите по океанско избавяне споделят, че гибелта на Слоун можеше да бъде предотвратена, в случай че на плажа имаше спасители. В други близки крайбрежни градове спасителите са инструктирани да споделят на плажуващите за рисковете от копаене в пясъка и да стопират хората да копаят по-дълбоко от коляното до кръста или към 2 фута. Дупката, която двамата копаеха във вторник, беше дълбока сред 5 и 6 фута, настояват чиновници.

Но Лодърдейл бай дъ Сий сега не разполага със спасители на нито един от своите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР