Семейство незрящи от Благоевград станаха родители на здраво момченце. Малкият

...
Семейство незрящи от Благоевград станаха родители на здраво момченце. Малкият
Коментари Харесай

Семейство незрящи станаха родители на здраво момченце

Семейство незрящи от Благоевград станаха родители на крепко момченце. Малкият Денис се ражда на Света Богородица и е най-голямото знамение за своите родители.

Името му е Феим. Незрящ е от бебе, а през днешния ден - студент по право, освен това първенец. Той има вяра, че е еднакъв с всички останали. „ Наистина в никакъв случай не съм бил отхвърлян и в никакъв случай не съм се чувствал различен”, споделя той.

Нейното име е Нурел. И тя не е виждала света. Но с лекост приключва висшето си обучение. „ Завърших приложна филология, британски и съветски език. Както и магистратура журналистика”, уточни тя.

Двамата се срещат като възпитаници. И бързо схващат, че са един за различен. „ Тя е доста хуманна, доста човечна. И е доста амбициозна”, споделя Феим.

На Света Богородица се ражда се синът им Денис. Според лекарите – той ще вижда. „ За нас новината беше непредвидена. Аз съм човек който е крепко стъпил на земята и не ми оставаше нищо друго с изключение на да подхваща ограничения, с цел да се грижим за него”, безапелационен е бащата.

Живеят в студентско общежитие. Но скоро ще се реалокират в общинско жилище, където да обезпечат по-добри условия за бебето. Вече икономисват пари, с цел да създадат ремонт. „ Ще са нужни ужасно доста средства. Но занапред ще мислим разновидности, по какъв начин ще стане, с цел да може да се нанесем”, споделят те.

Според тях на всеки е мъчно в този живот и имат вяра, че ще се оправят. Заради сина си.

Младата майка добави, че освен желаят да му обезпечат по-добър живот и по-добро бъдеще, а и техните фантазии ще са свързани с неговите фантазии и желания. „ Искам той да стане най-хубавото от нас двамата”, добавя бащата.

И макар че Феим и Нурел в никакъв случай няма да видят усмивката на своето дете, те се усещат като най-щастливите родители на света.

Защото Денис ще вижда света.

Ако желаете да помогнете на незрящото семейство и бебе Денис, Ви предоставяме банковата сметка на бащата.

Феим Феим

Банка: Обединена Българска Банка

IBAN: BG45UBBS80024060616940
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР