Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео.

...
Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео.
Коментари Харесай

Шокиращо видео показва как „Хамас“ се гаври с израелски заложнички

Семействата на израелски заложнички, държани от Хамас, разпространиха шокиращо видео. То демонстрира бруталността на терористите към девойки, които те държат като пленници. „ Това е действителността, от която страдат “, се споделя в описанието на видеото. В него се виждат пет девойки, заплашвани с оръжие от Хамас.

Както оповестява Jerusalem Post, видеото е записано на 7 октомври 2023 година. По време на ареста във военната база Нахал Оз в южната част на Израел. Всички видеоклипове са доста шокиращи, а две девойки са с кръв по лицата и облеклата си.

„ Нашите братя бяха убити поради вас, в този момент ние ще отмъстим “, споделят терористите на хванатите девойки. „ Това са девойки, които могат да забременеят „, се чува гласът на втори терорист. Твърди се, че това видео е записано от камери, носени от терористи денем, когато нападнаха границата с Газа.

За хипотетичните изнасилвания на хванатите девойки приказва и бащата на трагично умрялата Шани Люк. Той сподели, че „ доста млади дами са …били изнасилени “. „ На 7 октомври терористите пристигнаха с камери по тялото си и записваха всичко, предаваха го онлайн. Да, изнасилиха доста дами, доста девойки, на 12 години, на 5 години, бременни жени… Това е полуда. Всичко беше записано, “, сподели Нисим Люк след известието, че тялото на щерка му е открито. Дъщеря му беше отвлечена от Хамас на 7 октомври по време на нахлуването в Израел, а тялото й беше намерено на 17 май, оповестява още Times of Israel.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР